Polisa privatnosti

Polisa privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti Vam stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo da ćemo preduzimati korake ka korištenju Vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ove polise imaju efekta samo na web stranice i obavještavanja koje posjeduje i pokreće www.izreka.com.

Prenošenje sadržaja

www.izreka.com zadržava sva prava na sadržaje koje objavljuje. Kopiranje i prenošenje je u osnovi zabranjeno osim u slučaju prethodne dozvole od strane www.izreka.com.
Dozvoljavamo kopiranje dijelova sadržaja sa www.izreka.com uz eksplicitno i jasno navođenje www.izreka.com
kao izvora materijala

 

 

Prikupljanje Informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domene i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posjetioc zatraži neku stranicu web sajta www.izreka.com, naši web serveri automatski prepoznaju ime domene i IP adresu tog posjetioca. Ime domene i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, i da istražimo zloupotrebu www.izreka.com, njegove korisnike ili da bi sarađivali sa organima reda i zakona. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne bilježe automatski e-mail adrese posjetioca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je dio podataka koji se šalju na Vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delove web sajta koristite, tako da su prilikom sljedeće posjete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača. Možete podestiti Vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da Vam pokaže kada Vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Izuzev toga, www.izreka.com Vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Otkrivanje prikupljenih podataka

www.izreka.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahjteva zakon ili u uvjerenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

  • Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,
  • Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava www.izreka.com, sajta i druge imovine ili posjetilaca www.izreka.com sajta i druge imovine
  • Identifikacije osoba koje krše zakon, obavještenja i ugovore www.izreka.com, prava trećih lica, ili na drugi način nelegalno koriste www.izreka.com
  • Po želji ili naredbi korisnika.

www.izreka.com koristi razumne mere opreza da bi sačuvao informacije i njihovu sigurnost. www.izreka.com zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahtjeva nadležnih i nadređenih organa. Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

www.izreka.com može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). www.izreka.com takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaja njihovih web sajtova ili oglasa.

www.izreka.com ne dijeli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na www.izreka.com, izuzev ako nije drugačije određeno u ovoj polisi, iako www.izreka.com može dijeliti uopštene podatke sa takvim trećim licima (npr. broj posjetioca našeg web sajta).

Molimo Vas provjerite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite Vaše lične podatke preko Interneta - naprimjer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način - te informacije mogu biti prikupljene i korištene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti ne željene poruke od drugih lica.

Na kraju, Vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti Vaših ličnih informacija. Molimo Vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga www.izreka.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane www.izreka.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmijenimo polisu privatnosti, unijećemo izmjene u ovaj dokument tako da ste uvek svjesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Najnoviji tekstovi...

Pratite nas na Facebooku...

Mudrosti...

"Nikada ne prekidaj neprijatelja kada čini greške. "
Napoleon Bonaparte

Inspiracijski citati...

"Svi ovdje imaju osjećaj da je ovo jedan od onih trenutaka kada utičemo na budućnost. "
Steve Jobs

Motivacijski citati...

"Bez teškog rada ništa ne može porasti osim korova. "
Gordon Hinckley

Izreke o prijateljstvu...

"Pravi prijatelj ti nikada neće stati na put osim u slučaju kada ideš na dolje. "
Arnold H. Glasow